Huldiging 40 jaar lid NBvV

maandag 27 januari 2020

Het komt niet vaak voor, maar soms moet je excuses maken voor zaken die een ander vergeten is, zoals ook bij vader en zoon Kremer. Beiden hadden de speld voor het 40 jarig jubileum respectievelijk 8 en 3 jaar geleden moeten ontvangen. Gelukkig heeft dit excuus geen 75 jaar op zich laten wachten!

 

De voorzitter, net terug uit Portugal vanwege zijn functie in het COM, was present om de spelden uit te reiken. Dhr. H. Kremer is recentelijk 92 jaar geworden en was al 48 lid van de NBvV, door zijn toenmalige vereniging is deze speld nooit aangevraagd en uitgereikt.

 

Ook Bert Kremer had 3 jaar geleden de jubileumspeld voor 40 jaar lidmaatschap van de NBvV uitgereikt moeten krijgen. Destijds net komende van de opgeheven afdeling Deurningen is dat het bestuur ontglipt.

 

Beide heren zijn al heel lang met vogels bezig, vader Kremer met Fife Fancy’s en Borders en af en toe een zebravink en zoon Bert met grondvogels en duiven en beiden niet onverdienstelijk.

 

Hopende dat beide heren nog een flinke tijd door kunnen gaan, werd hun de jubileumspeld uitgereikt en een flink bos bloemen. Vader Kremer zal over 2 jaar dan al weer de 50 jarige speld in ontvangst mogen nemen, er vanuit gaande dat hij als kweker en lid door gaat. Wij hebben daar geen twijfels over.