Mooi bedrag!!!

vrijdag 10 december 2021

Voor een vereniging als de onze zijn alle sponsorgelden welkom. Het is niet eenvoudig om een eigen clubgebouw in de benen te houden, zeker niet wanneer wij als vereniging geplaagd worden door de maatregelen i.v.m. COVID.

Begrijpelijke maatregelen zonder enige twijfel, want gezondheid gaat voor alles. Lastig en teleurstellend is het echter wel. De vergaderingen waren net weer op gang gekomen, de district tentoonstelling vanwege ons 50 jarig jubileum stond in de planning. Maar een nieuwe golf van besmettingen gooide roet in het eten. Dit impliceert dan onmiddellijk geen inkomsten meer.

Welkom was dan ook de actie van de PLUS supermarkten, in ons geval de 4 in Almelo. Een bedrag van 40.000 euro viel te verdelen. Als vereniging konden wij ons gelukkig aanmelden en werd onze aanmelding geaccepteerd. Super!!!!!

Gedurende 2 maand konden bonuspunten verzameld worden bij gedane boodschappen. Als kleine vereniging, niet te vergelijken met de voetbalverenigingen, hebben wij het helemaal niet slecht gedaan. Onze leden en familieleden van onze leden brachten een behoorlijke hoeveelheid punten bij elkaar, hetgeen door een verdeelsleutel het mooie bedrag van 721 euro opleverde.

Jan Willem Bosch en Albert Zomer mochten de cheque in ontvangst nemen. Fantastisch!!!

Het bedrag gaat besteed worden aan de aankoop, inmiddels aangeschaft, van LED verlichting voor onze keurtafels en de TT zaal.

 

Super bedankt PLUS supermarkten in Almelo!!!!!