FEESTAVOND EN PRIJSUITREIKING 2016

19 november 2016

Op zaterdag 19 november werden, zoals gebruikelijk na de onderlinge TT, de verdiende prijzen uitgereikt op de feestavond van onze vogelvereniging. Dit jaar in een wat extra feestelijke stemming, mede vanwege ons 45 jarig bestaan. Wat gaat de tijd toch snel en wat is er veel veranderd.

 

De oprichters zijn inmiddels niet meer onder ons en van de leden van het eerste uur is alleen Gerrit Smit nog lid bij onze vereniging. Een vereniging die springlevend en kerngezond is, gezien ook het mooie ledenaantal van ongeveer 120 mannen/vrouwen. De tentoonstelling van dit jaar was er weer een om in te lijsten. Een record aan inzenders, een mooi aantal vogels (615 stuks), zeer gevarieerde vogels en vooral weer goed bezoek. Bijna 200 bezoekers (niet zijnde leden) wisten onze show te vinden. Daar mag je trots op zijn als vereniging.

 

De feestavond was ook weer goed bezocht. Helaas gooide een thuiswedstrijd van Heracles roet in het eten en gingen een aantal leden naar die wedstrijd. Gelukkig werd die gewonnen. Jammer dat een aantal leden niet aanwezig was op de feestavond, maar ongetwijfeld zullen goed redenen hieraan ten grondslag liggen.

 

Door de voorzitter werden de medewerkers gecomplimenteerd voor hetgeen aan werk is verzet. Aan Wil Goris werd een boeket bloemen overhandigd, vanwege haar werk op de achtergrond. Geen lid van de vereniging maar toch altijd paraat. Fantastisch dat er nog zulke mensen zijn.

 

Naast de huldiging van Louis Kienhuis, vanwege zijn 40 jarig lidmaatschap werd er aandacht geschonken aan het uitreiken van prijzen aan de winnaars. Het prijzenschild, dit jaar weer anders dan afgelopen jaar, werd door menigeen met een glunderende lach ontvangen. Het viel in de smaak zullen we maar zeggen. Ook de bijbehorende oorkonde werd aan een ieder uitgereikt.

Ook dit jaar werd voor een hapje en een drankje gezorgd. Geweldig dat de bestuurders hier weer zorg voor gedragen hebben, om zodoende de kosten te beperken.  Een gezellige bingo en aansluitend een verloting met veel prijzen zorgde er voor dat menigeen met een geweldige taart, vleespakket of boodschappenmand naar huis mocht gaan.

Het was weer een gezellige boel in ít Boaken.