FEESTAVOND EN PRIJSUITREIKING 2017

18 november 2017

Het is natuurlijk gebruikelijk dat na een geslaagde show een feestavond volgt. Uiteraard ook nu weer en zoals gebruikelijk 14 dagen na de TT. Zaterdag 18 november kwamen inzenders met partners naar het clubgebouw om in een gezellige ambiance prijzen in ontvangst te kunnen nemen.

Voor een hapje (dit wordt al jaren door het bestuur gedaan) en een drankje gezorgd. Zoals gebruikelijk werd de bingo weer gehouden. Voor sommigen een ergernis, maar de meesten vinden dit fantastisch. Spanning en mooie prijzen maken dan de boel compleet.

Prijzen werden in de vorm van plaquettes en bijbehorende oorkondes uitgereikt door de voorzitter. Ook dit werd gewaardeerd.

Het was een complete verrassing voor onze penningmeester toen zijn naam werd genoemd en wel omdat hij gehuldigd werd door de voorzitter vanwege zijn 25 jaar lidmaatschap van onze afdeling en van de Nederlandse Bond van Vogelliefhebbers. Hem werd de bijbehorende speld overhandigd, met een flink bos bloemen en de felicitaties.

Het werd een gezellige informele avond waarbij gelachen, gezongen, gegeten en gedronken werd. Een verloting ter dekking van de kosten maakte het geheel compleet.